Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

ΠΑΡΕΛΑΣΗ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2011



Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιορτάστηκε στη Κατούνα η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου για την έναρξη της επανάστασης του 1821 καθώς και ο Ευαγγελισμός της Θεοτόκου με το χαρμόσυνο μήνυμα της έλευσης στη γη του Θεανθρώπου.
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ:
Μετά την παρακολούθηση της δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων απ' όλους τους φορείς της περιοχής στο μνημείο των ηρώων. Ακολούθησε προσκλητήριο ηρώων της περιοχής και ανάγνωση ονομάτων των ενδόξων νεκρών. Αμέσως μετά ξεκίνησε η παρέλαση μαθητών των σχολείων και του χορευτικού ομίλου των αρματωμένων Σαρακατσαναίων Αιτωλοακαρνανίας και Ευρυτανίας «Σταυραετοί των Αγράφων» καθώς και Παραδοσιακοί δημοτικοί χοροί στην πλατεία από το χορευτικό της ενορίας του Αγίου Αθανασίου, από συλλόγους και φορείς.
Η παρέλαση έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου Ακτίου-Βόνιτσας Τζαβαλά Δημητρίου, του Προέδρου Κασούρα Κώστα, του επικεφαλής της Αντιπολίτευσης στο δήμο Αποστολάκη Γιώργου, των δημοτικών συμβούλων, των αρχών της περιοχής, της εκπαιδευτικής κοινότητας, των προέδρων των Τοπικών κοινοτήτων του Π. Δήμου Μεδεώνος, των φορέων και του λαού της Κατούνας.






ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΗΡΩΩΝ ...(ΒΙΝΤΕΟ)












ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  

ΕΔΩ: ........  http://www.youtube.com/watch?v=Zsw10v0cuNA


                       Η  ΕΔΩ:
 




ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΜΕ ΧΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

 
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΕΔΩ....

               Η  ΕΔΩ:..........

ΦΩΤΟ..... ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου